Voor wie?

ziek zijn

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

Met een betere energiebalans, minder stress, meer focus, doelgerichtheid en creativiteit heb je meer plezier in je dagelijkse leven en op je werk. Bovendien zal het ziekteverzuim drastisch afnemen.

Kortom: Ultieme teambuilding met grote voordelen!

klachten

Lichamelijke of
mentale klachten

De methode is uiterst geschikt voor mensen met vermoeidheidsklachten, chronische pijn, ontstekingsgerelateerde klachten, een verzwakt immuunsysteem, krampen, blessuregevoeligheid in sport of werk, overgewicht, hoogteziekte en vooral stress, stress, stress!

De methode is voor vrijwel iedereen geschikt, maar wordt echter afgeraden bij:

Zeer ernstige hart- en/of vaatklachten (gebruikers van bètablokkers)

Zwangerschap

Epilepsie

De secundaire vorm van de ziekte van Raynaud

Raadpleeg bij twijfel altijd je huisarts!

sporters

Sporters

Topsporters zijn al langer overtuigd dat de Wim Hof methode heel goed werkt. Onder andere de spelers van het Italiaanse voetbalelftal, schaatser Sven Kramer, de speelsters van het Nederlands hockeyelftal en vele anderen ervaren sneller herstel, een beter uithoudingsvermogen en betere mentale weerbaarheid. Het leuke is dat de vonk overslaat en inmiddels ook duizenden recreatieve sporters met de methode bezig zijn.

Wim Hof in een notendop

Wist je dat?

Ongetwijfeld is de Wim Hof Methode een briljante en ongelooflijk effectieve manier om meer uit jezelf te halen en zelfs je leven positief te veranderen.
Bovendien is het bijzonder eenvoudig om de methode dagelijks toe te passen. Met behulp van ademhaling, mindset en graduele gewenning aan kou breng je eenvoudig een aantal natuurlijke systemen op gang, die je gezondheid en mentale weerbaarheid een ongelooflijke boost zullen geven.

125.000 km
Totale lengte van ons bloedvatenstelsel
7.41 PH
Optimale zuurgraad van ons bloed

Nieuws

workshop

Workshop op lokatie

Wil je graag een workshop Wim Hof Methode op lokatie met je collega’s, bij jou thuis of (sport)vereniging? Dan regel ik dat heel graag voor je! De workshop is gegarandeerd …

Wim Hof Methode

Reis met Wim Hof

een Week met Wim Hof: 6 januari 2017-13 januari 2017 Mijn reis naar Polen met Wim Hof: Wat kan je allemaal doen in één week? In ieder geval uit je …